Firart celebrarà una exposició en el marc de l'Any del Llibre i la Lectura


  • Comparteix:

L'exposició està oberta a tots els artistes santcugatencs

L'exposició està oberta a tots els artistes santcugatencs

L'associació d'artistes Firart s'ha volgut afegir als actes de l'Any del Llibre i la Lectura amb una exposició formada per tots aquells artistes santcugatencs que hi vulguin participar. Les obres que s'hi vulguin presentar, basades en textos literaris catalans, s'hauran d'entregar el 7 d'abril.

El tema de la convocatòria és 'Lectura plàstica del text literari', i la tècnica de les obres a presentar és lliure. Amb aquesta exposició, oberta per primera vegada a tots els artistes santcugatencs, l'entitat Firart ha volgut sumar-se als actes de l'Any del Llibre i la Lectura, tal i com explica la seva presidenta, Imma Pueyo.

Imma Pueyo

L'entitat es va plantejar la seva participació en aquest Any del Llibre i la Lectura. Vem pensar que la millor manera, ja que som una entitat d'artistes, és que aquests ho fessin amb el seu interès. També voliem donar a conèixer el text literari


Les obres presentades han de ser inèdites i han de ressaltar la importància del llibre en la nostra cultura, la lectura, la llengua, la literatura o la poesia d'autors catalans. Imma Pueyo.

Imma Pueyo

El text literari pot ser la representació literal del text, o bé es pot agafar a nivell conceptual. Això ja entra dins les individualitats artístiques de cadascú


L'entitat Firart, a més, reivindica poder participar a la Nit de l'Art, ja que coincideix amb el temps de l'exposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.