Els quadres del belga Abdelmaged es poden veure aquests dies a la galeria Pou d'Art


  • Comparteix:

La Galeria santcugatenca Pou d'Art ha inaugurat aquest dissabte l'exposició del jove belga Amara Abdelmaged. Els quadres d'aquest belga, fill d'algerians, són una successió d'imatges quasi fotogràfiques de la quotidianitat que ha marcat la trajectòria vital de l'artista i els immigrants a Bèlgica.

La Galeria Pou d'Art acull aquests dies l'exposició del belga Amara Abdelmaged, un jove artista de 29 anys que, des de fa 7 anys ha exposat a més de 15 galeries. Ara podem veure la seva obra a la Galeria Pou d'art fins el 14 d'abril.

L'obra de Abdelmaged mostra una pintura amb colors molt vius que intenten reflexar la realitat del moment. Per a Maria Fabre, propietària de la Galeria Pou d'Art, la pintura d'Abdelmaged és com un fotografia que il·lustra la experència personal de l'artista.

Maria Fabre

Té una pintura amb molt de color i amb uns colors molt vius però sempre reflexen una realitat. Il·lustren un moment, un flash d'una vida. És com agafar una imatge d'un moment, com una fotografia passada per seva experiència.


Segons l'autor de les obres, Amara Abdelmaged, la base de l'exposició és la il·lustració, i el que intenta realitzar és mostrar una història amb una seqüència d'imatges d'un moment concret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.