Un nou directori vol recollir tots els músics de Sant Cugat

La Pua crida a grups i músics a afegir-s'hi a aquesta nova eina


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un concert de Pubilles Ninja al Festival de Petits Canelons del 2021 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un concert de Pubilles Ninja al Festival de Petits Canelons del 2021 / Foto: Cugat Mèdia

La Pua - Oficina Musical del Casal Torreblanca vol crear un directori amb tots els projectes musicals de Sant Cugat. Es tracta d'una iniciativa per catalogar i donar a conèixer tant músics en solitari com bandes de qualsevol estil del municipi i els voltants. El director de La Pua, Pau Sans, calcula que actualment tenen més de 100 grups actius i ha comentat que aquesta proposta també els ajudarà per programar els diferents actes que organitzen durant l'any.

Segons ha explicat Sans, aquesta iniciativa els ajudarà a indexar tots els grups amb què compten a La Pua, però també per conèixer nous projectes musicals. A més, ha comentat que la seva funció molts cops és "fer de pont entre entitats que busquen un grup de música per un acte i el grup en concret" i aquest directori pot facilitar els enllaços.

Per formar part del directori de la Pua - Oficina Musical cal omplir el formulari abans del 20 de novembre.




Pau Sans

Al final fem com de pont, de contacte,i creiem que un directori pot ser una solució fàcil perquè la gent es pugui donar-se a conèixer i a la vegada la gent que necessiti buscar grups pels seus esdeveniments pugui consultar-ho. Principalment aquesta és la funció.

Pau Sans

El directori ens servirà com a plataforma per anar programant música,aquesta és una de les funcions que tenim. A partir d'aquest directori el que farem és anar contactant amb grups i anar coneixent aquests grups per poder anar-los programant dintre de les diferents accions que fem durant l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.