Esquelets, bruixes i vampirs fan parada a Can Ninot amb 'Halloween Mortis Show'

L'espectacle de titelles de la companyia La Bayka està inspirat en el dia dels morts


  • Comparteix:

El Halloween ha arribat a Can Ninot aquest diumenge al migdia amb l'espectacle de titelles 'Halloween Mortis Show'. A través de personatges com esquelets, vampirs i una bruixa, la companyia La Bayka ha descobert als més petits una història inspirada en el dia dels morts just abans de Tots Sants. I el que també ha après el públic és que existeixen diferents tipus de titelles, veient titelles habitats, titelles de taula o marionetes de fil.

Des de la companyia La Bayka, el Mao ha explicat que van presentar l'espectacle l'any passat. "I aquest any Can Ninot ens ha demanat que el portem aquí. I bé, sembla que ha agradat molt a la gent. S'ho han passat força bé. I nosaltres també, és clar!", ha comentat després de la funció. La també membre de la companyia Ola Mujin ha destacat que es tracta d'un espectacle pensat especialment per al dia dels morts. "Perquè té personatges molt típics de Halloween, com vampirs o la Catrina, que és de la tradició mexicana del dia dels morts", ha apuntat.

La companyia La Bayka tronarà a Sant Cugat el 5 de novembre amb una altra obra: 'Las aventuras de Fofi el cachorro'. Serà a la plaça de l'Om a les 19 h.




Mao

És un espectacle que hem fet especialment per al dia dels morts. L'any passat ja el vam presentar a Santa Eulàlia, i aquest any Can Ninot ens ha demanat que el portem aquí. I bé, sembla que ha agradat molt a la gent. Ahir i avui s'ho han passat força bé. I nosaltres també, és clar!

Ola Mujin

Aquest espectacle està molt pensat per al dia dels morts, perquè té personatges molt típics de Halloween, com vampirs o la Catrina, que és de la tradició mexicana del dia dels morts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.