El cicle 'Enraonar' analitza el Ferrater crític literari

La conferència té lloc aquest dilluns a les 19 h i anirà a càrrec del catedràtic Enric Sullà


  • Comparteix:

Cicle 'Enraonar' de Tardor 2022 / Foto: Ajuntament

Cicle 'Enraonar' de Tardor 2022 / Foto: Ajuntament

La pròxima conferència del cicle 'Enraonar' parlarà i analitzarà el vessant de crític literari del poeta Gabriel Ferrater. La xerrada 'Gabriel Ferrater, professor de crítica literària' la impartirà pel catedràtic de la UAB Enric Sullà i tindrà lloc aquest dilluns a les 19 h a la Casa de Cultura. L'entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia, encara que l'aforament estarà limitat. També es podrà veure posteriorment a través de Cugat Mèdia i el canal de YouTube de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Enric Sullà és catedràtic jubilat de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la UAB, a més de Doctor en Filologia catalana per la mateixa universitat, i ha impartit classes com a professor de català a Birmingham i Mont-Real. Sullà també ha col·laborat en revistes com 'l'Avenç', 'Serra d'Or', diaris com l''Avui', entre d'altres, i va ser un dels fundadors de la revista sobre literatura catalana 'Els Marges'. També va ser un dels redactors del manifest 'Una nació sense estat, un poble sense llengua?'.

Aquesta conferència forma part del cicle d''Enraonar' Tardor 2022 dedicat a la figura de Gabriel Ferrater; de la programació cultural 'De prop'; de les activitats a Sant Cugat de l'Any Ferrater; i del Festival Nacional de Poesia.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA DEL CICLE 'ENRAONAR'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.