Els Reis de l'Orient busquen les fades, patges i patgesses de Sant Cugat

Les inscripcions per participar-hi s'obren dilluns 28 de novembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament (Efrén Montoya)

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament (Efrén Montoya)

Les inscripcions per participar a la cavalcada de Reis com a fada, patge o patgessa s'obriran el 28 de novembre. Enguany, la inscripció s'haurà de presentar de manera telemàtica a través del web de l'associació d'Amics dels Veterans i la Regalèssia fins al 16 de desembre. Entre totes les sol·licituds, es triaran els participants amb un sorteig que tindrà lloc el 20 de desembre. En el cas de les fades, l'edat per participar-hi és entre els 10 i els 12 anys, mentre que els patges i patgesses han de tenir entre 12 i 14 anys. També es busquen voluntaris per al Campament Reial i per a la cavalcada.

El mateix dia del sorteig es comunicaran les persones seleccionades i s'indicaran els detalls de la reunió informativa que tindrà lloc el 2 de gener. L'assaig general està previst per al 3 de gener a la tarda.

A més, els Amics dels Veterans i la Regalèssia també busca voluntaris majors de 18 anys per al Campament Reial i la cavalcada. Es pot formalitzar la inscripció a través del web de l'associació, on s'ha d'omplir un formulari i especificar la disponibilitat. De la mateixa manera, el 20 de desembre tindrà lloc un sorteig entre les persones inscrites i es comunicaran els detalls de l'assaig, que serà divendres 30 de desembre.

El Campament Reial estarà instal·lat al Claustre del Monestir entre el 2 i el 4 de gener. La cavalcada serà la tarda del dia 5 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.