La cantautora santcugatenca Júlia Català presenta el seu segon senzill, 'Rainy Day'

Després d'anys d'escriure música, la santcugatenca acaba de publicar el segon tema del seu pròxim EP titulat 'Blau'


  • Comparteix:

Imatge promocional de l'artista Júlia Català / Foto: Júlia Català

Imatge promocional de l'artista Júlia Català / Foto: Júlia Català

La cantautora santcugatenca Júlia Català publica 'Rainy Day', el segon senzill del seu pròxim EP titulat 'Blau'. Aquest estiu es va estrenar amb el primer tema, 'Shy', i preveu treure la resta de singles del disc de cara l'any 2023. Uns temes escrits en anglès i català que beuen de la influència d'artistes internacionals com Lana del Rey, Rex Orange County i Billie Eilish. A través de les composicions del disc, l'artista parla del seu món interior, de les seves pors i les inseguretats. Tot això acompanyat de la seva veu dolça, una guitarra i un piano.

ESCOLTA-HO

Júlia Català ha rebut formació musical des de ben petita. Amb sis anys va començar a tocar la guitarra clàssica al Conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat i, quan en tenia 15, es va començar a interessar per la música moderna i la composició de cançons. Des d'aquest moment no ha parat d'escriure.

'Shy' i 'Rainy Day' són dos temes que ja fa tres anys que tenia guardats en una llibreta i que ara ha decidit englobar dins de 'Blau'. El disc gira al voltant de l'expressió 'to feel blue', de sentir-se trist i melancòlic. "Jo soc bastant 'happy flower' a la vida real, però als temes em poso bastant melancòlica. Tots els meus temes tenen un to trist", ha explicat Català. Tot i això, 'Rainy Day' és la cançó més "esperançadora del disc". "Rainy Day parla del món, de ser bons uns amb altres, de ser amables amb la gent i de fer-nos la vida més fàcil i feliç", ha conclòs la cantautora.



Júlia Català

Tot el disc gira al voltant de la melancolia. Tots els temes tenen un to similar melancòlic i trist. Tot i que jo sóc molt 'happy flower' a la vida real, la veritat és que als temes em poso bastant melancòlica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.