Oriol Cors presentarà el seu segon treball en solitari i primer llarga durada al febrer

'L'unicorn' és el primer senzill avançament presentat de 'Va caure un llamp'


  • Comparteix:

Oriol Cors, a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Oriol Cors, a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El valldoreixenc Oriol Cors, bateria i cofundador del grup Doctor Prats, presentarà el seu primer llarga durada en solitari el 5 de febrer a El Siglo. Després d'uns anys concentrat i dedicat a altres projectes, Cors reprèn la seva carrera en solitari amb un treball molt personal. 'Va caure un llamp' inclou 11 temes, un dels quals 'L'unicorn', ja s'ha presentat i acompanyat d'un videoclip.

ESCOLTA-HO



Aquest primer LP titulat 'Va caure un llamp' (Música Global 2022) és un recull de cançons d'autor gestades a poc a poc que ha comptat amb el productor Víctor Ayuso. El nou treball d'Oriol Cors arriba després d'un parèntesi de nou anys des de la seva primera producció en solitari 'Dit a dit' (2013). Com ha reconegut el músic valldoreixenc a Cugat Mèdia, "ara la música és més acústica i més d'autor'.

Fa unes setmanes, Cors va presentar el primer senzill d'avançament, 'L'unicorn'. Es tracta d'un tema escrit durant la pandèmia, inspirat i dedicat a un dels seus fills, que parla de l'empoderament de l'infant. 'Va caure un llamp' no té un fil conductor. El músic diu que els temes parlen de les coses que li passen i veu al seu voltant. El disc sencer sortirà el 15 de desembre.

El Siglo acollirà el primer diumenge de febrer a la tarda la presentació de LP en un concert que comptarà amb algunes col·laboracions. 'Va caure un llamp' girarà, però encara no hi ha dates tancades. Sobre Doctor Prats, Cors ha explicat que estan acabant la gira de 'A poc a poc', que es prolongarà un segon any.


Oriol Cors

Ara em centro en explicar bé i cantar bé la història. Fer-ho molt senzill. Ens hem acostat més a una música més acústica, més d'autor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.