El santcugatenc Tacho presenta el seu nou tema, 'Prender el chalé'

Després d'acompanyar a C. Tangana en la seva gira per Llatinoamèrica, el músic emprèn el seu projecte en solitari


  • Comparteix:

Imatge promocional de l'artista Tacho / Foto: Cedida

Imatge promocional de l'artista Tacho / Foto: Cedida

El músic santcugatenc Tacho, nom artístic de Sergi Aragó, publica 'Prender el chalé', el primer tema del seu projecte 'SEPIA', un àlbum conceptual que veurà la llum a principis del 2023. Després de tornar de la gira per l'Amèrica Llatina amb C. Tangana i ser seleccionat al programa Girando por Salas, l'artista emprèn la trajectòria personal com a cantant. I ho fa a través d'una varietat d'estils que configuren el seu univers particular, com el pop, la salsa, la música urbana, l'r&b, el trap i la samba. La primera cançó del disc, 'Prender el chalé', s'estrena acompanyada d'un documental sobre la seva experiència durant la gira amb C. Tangana.

'Prender el chalé' és un retrat del costat més seductor i sensual de Tacho. Un tema escrit durant el confinament que convida a deixar enrere les relacions virtuals per a gaudir amb els cinc sentits del joc de la seducció. La cançó parla de "la necessitat de veure una persona, però de la impossibilitat de veure-la per l'espai que et separa", ha explicat a Cugat Mèdia.

Aquest tema és el tret de sortida del seu àlbum, SÈPIA, que l'artista publicarà al llarg de 2023. Un disc conceptual i "bastant eclèctic" que "tindrà més temes amb l'energia de 'Prender el chalé', però beurà de molt estils diferents", ha assegurat el músic. "La definició m'ajuda a l'hora de compondre, però després m'agrada barrejar-ho tot i que més que un estil, sigui el Tacho fent música", ha conclòs el santcugatenc.




Tacho

La definició m'ajuda a l'hora de compondre, però després m'agrada barrejar-ho tot i que més que un estil, sigui el Tacho fent música. Crec que ho hem aconseguit. El disc, les lletres i l'energia sonen molt a Tacho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.