Marina BBface & The Beatroots presenten 'Your Smile', un cant a la duresa de la mapaternitat

Després d'un parèntesi obligat per la maternitat de la cantant, la banda torna amb el primer senzill del seu proper àlbum


  • Comparteix:

Imatge promocional de Marina BBface & The Beatroots / Foto: Cedida

Imatge promocional de Marina BBface & The Beatroots / Foto: Cedida

Marina BBface & The Beatroots publiquen 'Your Smile', la primera entrega en format senzill del seu proper àlbum de curta durada (EP). La banda ha estat un temps inactiva a causa de la maternitat de la cantant i la situació pandèmica, però durant tot aquest temps no ha parat de crear. Ara estan enllestint el seu futur EP, un projecte que es mantindrà fidel al terreny del Soul i el Funk i que promet ser un abans i un després de la formació.

Amb el seu primer single, 'Your Smile', el grup fa un retrat de la duresa dels primers mesos de mapaternitat, però també de l'esperança de veure somriure un infant per primer cop. "Ens venia de gust fer aquesta cançó perquè vam tenir uns primers mesos molt difícils de maternitat" ha assegurat l'artista, Marina BBface. "La cançó va d'això, de com de malament ho passes a les nits, però també de com canvia tot a partir del moment que veus el primer somriure. És un moment bastant màgic, però bastant dur", ha conclòs la cantant.




Marina BBface

Ens venia de gust fer aquesta cançó. Vam tenir uns primers mesos molt difícils de maternitat. La cançó va d'això, de com de malament ho passes a les nits. És un moment bastant màgic però bastant dur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.