'Terra Baixa', Rosario Flores i El Pot Petit, a la programació de primavera del Teatre-Auditori

El cartell previst entre febrer i juny inclou 33 espectacles de dansa, teatre i música per a tots els gustos


  • Comparteix:

La nova temporada del Teatre-Auditori està formada per 33 espectacles multidisciplinaris i durarà des del dijous 2 de febrer fins al diumenge 18 de juny de 2023. Engloba nou de teatre (dos dels quals són musicals), vuit de música clàssica, quatre de música amplificada, quatre de dansa, quatre espectacles familiars, dues òperes, un espectacle operístic i un espectacle de circ contemporani. Les novetats s'han donat a conèixer durant la presentació, conduïda per la periodista Maria Cusó, celebrada aquest dimecres en el mateix Teatre-Auditori, que també ha acollit les actuacions del Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat, Pere Martínez i el mag Magow.

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que "les temàtiques que tractem són interessants, estan en l'ordre del dia" i recalca que és el "tret identitari de la nova programació". A més, destaca que des de fa unes temporades que persegueixen l'objectiu de "recuperar aquell públic que malauradament vam anar perdent de mica en mica durant la pandèmia".

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA AQUÍ

Clàssics i novetats teatrals

La proposta teatral destaca per l'àmplia varietat, ja que incorpora tan clàssics, com 'Terra baixa' o 'Muerte de un viajante', com obres de nova creació, com 'Moriu-vos', de la companyia Cultura i Conflicte, i 'Una llum tímida', d'Àfrica Alonso Bada.

També espectacles on es tracten temes actuals (identitat sexual, tercera edat, Alzheimer, discriminació racial, colonització, entre d'altres) o comèdies terapèutiques, com 'Forever Young' o 'Una teràpia integral'.

Finalment, destaquen les obres 'El pare', protagonitzada per Josep Maria Pou, 'Amèrica', interpretada per Joan Carreras, i 'Buffalo Bill a Barcelona', amb Ramon Madaula i la periodista Raquel Sans.

Tota classe de música

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat, l'Orquestra Simfònica del Vallès, la Franz Schubert Filharmonia i l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu són les quatre orquestres convidades; per tancar la programació clàssica, hi haurà l'espectacle 'Hahn & Proust. L'amor del temps perdut'.

Pel que fa a la música amplificada, estaràn en concert Ara Malikian, Rosario Flores, Camel i Steve Barakatt. Quant a l'òpera, es veurà 'Madama Butterfly', de Giacomo Puccini, 'Il Trovatore', de Giuseppe Verdi, i l'espectacle 'L'òpera dels amics'.

Dansa, circ i espectacles familiars

En dansa, s'han seleccionat espectacles nacionals i internacionals, amb la presència de Maria Rovira, Crystal Pite, IT Dansa, els Ballets Jazz de Montreal i Brodas Bros. El circ també està present amb l'espectacle contemporani de la companyia "eia", anomenat 'Nuye' ('nosaltres' en napolità). Les propostes familiars són 'Doji', de Brodas Bros, 'Un vestit nou per a l'emperador', de La Pera Llimonera, 'El lleó vergonyós', d'El Pot Petit, i 'PETiT UNiVERS', de Marcel Gros.

Venda d'entrades

La venda general d'entrades començarà el divendres 16 de desembre, a les 9.30 h, però els abonaments es podran adquirir a partir del dimarts 13 de desembre, a la mateixa hora. Els punts de venda físics són la taquilla del Teatre-Auditori i la de l'Oficina de Turisme. Les localitats també es poden adquirir en línia a través del web del Teatre-Auditori.


Esther Madrona

Les temàtiques que tractem són interessants, estan en l'ordre del dia, aquest és el tret identitari de la nova programació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.