L'enllumenat ja il·lumina la ciutat per donar la benvinguda al Nadal

L'encesa de llums s'ha celebrat aquest dijous, a la plaça d'Octavià, en un acte multitudinari que ha reunit 2.000 persones


  • Comparteix:

L'encesa de llums ha donat el tret de sortida a les festes de Nadal a Sant Cugat en un acte que ha reunit a la plaça d'Octavià prop de 2.000 persones, segons la policia local. Després de dues cercaviles simultànies que han conduït la ciutadania des de diferents punts de Sant Cugat a la plaça del Monestir i d'un espectacle de malabars de la mà de Manos de Fuego, s'ha donat pas a un màping, a la façana de la Casa Abacial, que ha acabat amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc d'enguany.

A continuació, una flashmob a càrrec d'una norantena d'alumnes de l'escola de dansa Global Movement ha posat el ritme a la trobada, escampant la dansa entre els assistents fins que tots els ballarins i ballarines han acabat l'espectacle al mig de la plaça.

Durant l'acte, també hi ha hagut temps per a escoltar les paraules de l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha desitjat que aquest "sigui un Nadal que els infants recordin com el millor de les seves vides". Ingla també ha demanat als Reis Mags d'Orient que, si volen fer els millors regals, els vagin a buscar als comerços de la ciutat. A dalt de l'escenari també hi havia la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Elena Vila, representants de l'associació Sant Cugat Comerç i dues membres del Consell d'Infants de la ciutat, que han desitjat als assistents que "la màgia del Nadal sempre us acompanyi".

Tot plegat ha servit per estrenar 'Encén el Nadal', el programa d'activitats d'enguany, que s'allargarà fins al 8 de gener i comptarà amb alguns clàssics com l'Envelat, el Quinto, 'Pedra i Sang', el Campament Reial i la Cavalcada de Reis.


Mireia Ingla

El que volem és que els infants de la ciutat puguin gaudir el Nadal més màgic de la seva vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.