Víctor Alexandre guanya el Premi Ciutat d'Alcoi de Teatre 'Pep Cortés'

L'escriptor i periodista col·labora amb Cugat Mèdia escrivint columnes d'opinió i amb el pòdcast 'Cinema a la Xarxa'


  • Comparteix:

Víctor Alexandre, al plató de Cugat Mèdia / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Víctor Alexandre, al plató de Cugat Mèdia / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

El periodista i escriptor santcugatenc Víctor Alexandre és el guanyador d'enguany del Premi Ciutat d'Alcoi de Teatre 'Pep Cortés'. L'escrit guardonat és una obra teatral titulada 'Jo no volia ser Rita Hayworth'. En aquesta, Alexandre ofereix un retrat de l'última etapa de la vida de l'actriu 'mostrant tot allò que el gran públic i les fotos de catifa vermella i abrics de bisó no ensenyen, que és la vida terrible que ella va tenir'. 'Una vida de maltractaments físics, d'incest per part del pare, d'agressions de tots els marits que va tenir llevat d'un, de l'Alzheimer que va patir i de l'alcoholisme', ha detallat el santcugatenc.

El jurat que ha atorgat el premi estava format pel professor i director teatral Salvador Bataller, l'actriu i directora de teatre Pepa Miralles, i per l'autor guardonat l'any passat, David Sánchez Pacheco, que és professor, lingüista i creador dramàtic. El Premi Ciutat d'Alcoi de Teatre 'Pep Cortés' està dotat amb 8.000 euros i comporta l'edició de l'obra. Entre els guanyadors d'edicions anteriors hi ha Rudolf Sirera, Miquel López Crespí, Lluís-Anton Baulenas, Lluïsa Cunillé, Jordi Casanovas, Marta Buchaca i Isabel-Clara Simó.

Víctor Alexandre va néixer a Barcelona i viu a Sant Cugat. És escriptor i periodista, i ha publicat ja una vintena de llibres. L'últim és la novel·la 'Els amants de la rambla del Celler' (Ed. Meteora). Actualment, col·labora amb Cugat Mèdia escrivint columnes d'opinió i amb el pòdcast 'Cinema a la Xarxa'.


Víctor Alexandre

Mostrant tot allò que el gran públic i les fotos de catifa vermella i abrics de bisó no ensenyen, que és la vida terrible que ella va tenir. Una vida de maltractaments físics, d'incest per part del pare, d'agressions de tots els marits que va tenir llevat d'un, de l'Alzheimer que va patir, i de l'alcoholisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.