El Concert de Nadal de la Gent Gran de Sant Cugat torna sense restriccions

El concert anirà a càrrec de l'Orquestra Diletant de Catalunya, que interpretarà 'Històries musicals a la vora del foc'


  • Comparteix:

Foto de familia de l'acte de presentació del Concert de Nadal de la Gent Gran / Foto: Ajuntament

Foto de familia de l'acte de presentació del Concert de Nadal de la Gent Gran / Foto: Ajuntament

El Concert de Nadal de la Gent Gran torna aquest diumenge a les 12 h al Teatre-Auditori de la mà de l'Orquestra Diletant de Catalunya (ODCAT). És la tercera vegada que aquesta agrupació actua a Sant Cugat en aquest context, i ho farà amb la interpretació d''Històries musicals a la vora del foc'. Les entrades es poden recollir a la Casa de la Cultura, les oficines d'atenció a la ciutadania i els casals de la gent gran. A més, per garantir l'accés a tothom, l'Ajuntament habilitarà un servei gratuït de busos, que sortiran a les 11 h dels casals de gent gran de les Planes, Mira-sol i Valldoreix.

El concert comptarà amb Jonathan Camps al contrabaix, Gerard Claret al concertino i Albert Gumí en la direcció musical. L'actuació oferirà peces de Gluck, Bizet, Elgar, Botessini, Gumí, Pierné i Mascagni, però la cirereta arribarà al final, amb uns bisos participatius on el públic podrà unir les veus cantant 'El noi de la mare' i 'Santa nit'.

En l'acte de presentació de l'espectacle, el director de l'ODCAT, Gerard Claret, ha celebrat el retorn a un concert que, l'any 2019, va servir de carta de presentació de la seva agrupació. "Des de llavors han passat moltes coses", ha dit en referència a la crisi sanitària.

El tinent d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Marco Simarro, assegura que aquest és un concert "amb molta expectació", ja que és el primer que se celebra sense restriccions sanitàries. "Celebrem que, per fi, després de la pandèmia, la gent gran pugui fer possible aquest concert", ha dit Simarro.


Gerard Claret

Nosaltres ens vam presentar amb aquest concert de Nadal de la Gent Gran, l'any 2019. Des de llavors han passat moltes coses, un patiment infinit per part de molta gent. I l'any passat es va fer el concert però com deia el Marco Simarro, amb unes condicions que no eren les habituals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.