Les obres del Teatre la Unió començaran abans que acabi l'any

Els treballs tenen un cost de 2,66 milions d'euros i s'han adjudicat a l'empresa Imesdé


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'espai / Foto: Ajuntament (Localpres)

Imatge d'arxiu de l'espai / Foto: Ajuntament (Localpres)

Les obres per a l'adequació escenotècnica del Teatre la Unió arrencaran a finals d'aquest desembre. El projecte, que té un cost de 2,66 milions d'euros i s'ha adjudicat a l'empresa Imesdé, preveu la instal·lació de tots els elements necessaris perquè l'espai pugui reobrir i tornar a acollir espectacles. La previsió és que els treballs s'allarguin uns vuit mesos.

El Teatre la Unió va tancar portes el 2015 per encarar la rehabilitació de l'edifici, que va tornar a reobrir el 2019 ja remodelat i va tornar a acollir entitats el 2020. Quedava pendent l'adequació escenotècnica del teatre, que ara es posa en marxa després de l'adjudicació de les obres.

En concret, el projecte preveu les tarimes, les instal·lacions de la caixa escènica, la il·luminació, els sistemes i elements vinculats a l'acústica, la graderia, les butaques del públic, les instal·lacions dels camerinos i els elements sonoreductors.

L'empresa adjudicatària de les obres ja ha estat al capdavant d'altres equipaments com el Teatre Principal de Terrassa, el Teatre Municipal de Girona i el Teatre Tarragona, entre d'altres. El projecte, dels mateixos arquitectes que van rehabilitar l'edifici de La Unió -Dilmé Fabré Torras i Associats-, preveu que sigui un espai flexible amb grades retràctils que permetran encabir fins a 400 espectadors asseguts i 800 a peu dret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.