El Cor Infantil posa veu a Míster Scrooge en els tradicionals concerts de Nadal

També ha participat en l'espectacle l'alumnat de diferents escoles i instituts de Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha acollit, un any més, dues funcions d''Scrooge, un musical per Nadal', l'espectacle organitzat pel Cor Infantil Sant Cugat d'Aula de So que compta amb la participació de l'alumnat de diferents centres educatius de la ciutat i poblacions veïnes. L'obra, basada en la cantata 'Mr. Scrooge', d'Steve Pogson, està dirigit per Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer, aquest últim, també, al piano. El paper de míster Scrooge està interpretat per Carlos Vicente i la dramatúrgia és de Marc Rosich.

L'espectacle transporta el públic a la gèlida Londres del segle XIX i acompanya el viatge de míster Scrooge a través del temps de la mà de tres fantasmes: el del Nadal passat, el del Nadal present i el del Nadal futur. Tot plegat amb l'objectiu d'ensenyar a l'avariciós Scrooge "que a la vida no tot és remugar entre dents i que fer una mica més feliços els altres és més senzill del que sembla".

Durant la presentació de l'espectacle, el codirector de l'espectacle, Oriol Castanyer, ha recordat que "aquesta versió del conte entranyable que Charles Dickens ens va deixar per aprendre a distingir el que realment té valor" és "fruit del treball de molts". Per la seva banda, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha celebrat la continuïtat d'aquesta tradició nadalenca. "Aquells a qui encara no ens ha envaït l'esperit nadalenc, estic convençuda que quan sortim d'aquí, el tindrem", ha afegit.

Enguany, han participat en l'espectacle l'escola-institut Catalunya, l'escola L'Olivera i l'Institut Leonardo da Vinci, de Sant Cugat; l'Institut Jaume Mimó, de Cerdanyola, i l'Institut JV Foix, de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.