Fusió celebra 50 Nadals amb la música més càlida

L'Orquestra Moderna i l'Orquestra Simfònica de l'escola han estat les protagonistes del concert


  • Comparteix:

Un moment durant el concert / Foto: Cugat Mèdia

Un moment durant el concert / Foto: Cugat Mèdia

L'escola de música i dansa Fusió celebra enguany que fa mig segle que és a Sant Cugat, i aquest dissabte ho han volgut acompanyar de música amb el concert '50 Nadals amb Fusió'. Amb l'Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat com a escenari, els membres de l'Orquestra Moderna i l'Orquestra Simfònica de l'escola han plantejat un recital de dues parts. D'entrada, l'Orquestra Moderna ha ofert una sèrie d'obres de jazz, tant contemporani com tradicional, i alguna de Nadal; i després l'Orquestra Simfònica ha continuat amb temes de Georg Friedrich Händel, Bedrich Smetana i Edward Elgar.




Just abans del recital, la directora de Fusió, Gemma Navarra, ha descrit el centre com "una escola pionera a la ciutat, amb la unió de música i dansa de tots els estils". "I ens fa molta il·lusió oferir aquest concert de Nadal", ha afegit Navarra.

El públic del concert era ple de famílies i amics dels músics, i de fet Navarra també ha parlat de la música com un senyal d'afecte "per oferir a les persones que estimes aquests dies de Nadal".




Gemma Navarra

Enguany l'escola Fusió Música i Dansa fa 50 anys a Sant Cugat. És una escola pionera a la ciutat, amb la unió de música i dansa. Música amb tots els estils, i dansa també amb tots els estils. I ens fa molta il·lusió oferir aquest concert de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.