La guitarra de Jose 'El fraile' posa música al 3r Festival d'Hivern del CPA

L'entitat ha estat molt contenta de dur aquest artista de La Haba


  • Comparteix:

Un moment del concert / Foto: Cugat Mèdia

Un moment del concert / Foto: Cugat Mèdia

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha celebrat aquest diumenge el seu Festival d'Hivern amb un concert de Jose 'El fraile'. La iniciativa s'ha impulsat per tercer any i, per tant, per primera vegada sense restriccions a causa de la covid-19. L'acte ha estat obert a tota la ciutadania, tot i que bona part del públic era del barri Monestir Sant Francesc, ja que és on es troba l'entitat.

Jose 'El fraile' és un artista de La Haba, municipi d'Extremadura agermanat amb Sant Cugat, cosa que el tresorer de l'entitat, Miguel Jiménez, ha destacat amb ganes: "Ens fa molta il·lusió poder portar un artista com el Jose, d'un poble com és La Haba". "Jo penso que aconseguir posar l'agermanament al CPA és una cosa molt important", ha afegit el també expresident de l'entitat.

Des del CPA, a més, han manifestat les ganes de fer més endavant un festival d'estiu, per "obrir portes i que la gent pugui participar amb les activitats que fa el CPA i amb les entitats germanes".





Miguel Jiménez

Ens fa molta il·lusió poder portar un artista com el Jose, d'un poble com és La Haba. Jo penso que és una cosa molt important, aconseguir posar l'agermanament al CPA, una entitat amb 45 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.