Valldoreix s'afegeix a l'Any del Llibre i la Lectura amb una celebració especial de Sant Jordi


  • Comparteix:

Els textos de Machado, Tolkien, l'època medieval i Shakespeare, entre d'altres, ompliran el programa d'activitats de Valldoreix amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura. El plat fort arribarà el proper 23 d'abril amb la celebració del dia de Sant Jordi que aplegarà les iniciatives de bona part de les entitats de Valldoreix.

Les conferències i xerrades omplen la programació del trimestre d'activitats de Valldoreix amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura. Aquesta celebració tindrà una especial repercussió al programa d'activitats i permetrà endinsar-nos en temes com els poemes de Machado, o els textos de Tolkien, l'època medieval, la poesia eròtica i Shakespeare, entre d'altres.

Un dels esdeveniments en que l'Any del Llibre i la Lectura serà més present, serà el proper 23 d'abril amb la celebració del dia de Sant Jordi. Durant tota la jornada hi haurà diferents activitats com xerrades, taules rodones i recitals. La diada clourà amb la projecció de la pel·lícula 'Shakespeare in Love' per part de l'associació Valldaurex.

El vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, ha destacat la importància de la diada de Sant Jordi perquè ha aconseguit aplegar bona part de les iniciatives de les associacions de Valldoreix,.

Josep Casadellà

Sant Jordi és una de les festes més lluïdes que hem emmarcat dins l'Any del Llibre i la Lectura. S'ha de destacar la participació ciutadana perquè han estat les entitats les que han programat la diada.


Entre les activitats preparades per la festa del llibre i de la rosa destaquen un concert a càrrec de la coral del Casal d'Avis, un recital poètic organitzat pel grup Pentagrama, una conferencia col·loqui titulada 'Lectura productiva' i una dramatització del Quixot a càrrec dels Marxosos de Valldoreix i el Casal d'Avis, entre d'altres

A més, durant els propers abril, maig i juny el grup de lectura de Valldoreix escollirà un llibre cada mes que després comentaran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.