Joan Tres renuncia a la presidència de l'Associació Gabriel Ferrater

Després de quasi sis anys, deixa el càrrec de l'organització que treballa per la divulgació del llegat del poeta que va fer vida a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'en Joan Tres / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'en Joan Tres / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El president de l'Associació Gabriel Ferrater, Joan Tres, ha anunciat que renuncia al càrrec que portava exercint des de feia gairebé sis anys. 'És un bon moment per fer una pas al costat i afavorir l'entrada de nous corrents, noves idees', ha exposat en un comunicat. El filòleg també ha elogiat la feina feta durant aquest temps i ha agraït a tots els membres que han contribuït a 'donar a conèixer la figura i l'obra de Gabriel Ferrater' i 'promocionar la poesia contemporània'.

Quant a les fites aconseguides, ha destacat "el reconeixement de Gabriel Ferrater com a fill predilecte de Sant Cugat, la reactivació del Premi de Poesia Gabriel Ferrater per a centres de secundària i de batxillerat, la creació de l'itinerari Gabriel Ferrater, senyalitzar amb una placa la casa on va viure el poeta; la creació del Premi d'assaig jove 'Pensar Més' en memòria de Gabriel Ferrater i "posar Sant Cugat en el mapa poètic del país".

"Us animo a continuar amb nosaltres en aquesta nova etapa que no deixarà de tenir els dos eixos essencials de l'Associació: Gabriel Ferrater i poesia", ha conclòs la carta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.