'La flor de l'autopista' enceta el nou cicle Teatre de Valldoreix

També hi ha programades tres obres més durant els mesos de març, abril i maig


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Nau de Cultura de Valldoreix / Foto: Google Maps - Street View

Imatge d'arxiu de la Nau de Cultura de Valldoreix / Foto: Google Maps - Street View

El cicle Teatre de Valldoreix enceta el 12 de febrer nova edició amb l'obra 'La flor de l'autopista'. La programació inclou tres obres més, que es podran veure del març al maig. Totes les representacions seran a la Nau de Cultura de Valldoreix.

Aquestes són les quatre propostes teatrals:

  • 'La flor de l'autopista'. Diumenge 12 de febrer a les 18 h. Una història que pivota al voltant de la culpa, la justícia, la mort i de les conseqüències de les nostres accions dirigida i interpretada per Climent Ribera acompanyat de Núria Gómez.

  • 'Némesis, dones invisibles'. Divendres 10 de març a les 20 h. Una proposta que vol reivindicar el lloc a la història per a les dones artistes que van ser ignorades en el seu temps. Dirigit i interpretat per Monika Lao amb l'acompanyament de l'actriu Rosa Cadafalch.

  • 'La Nina'. Diumenge 2 d'abril a les 18 h. Una mostra teatral sobre la història d'una dona gran amb ganes de viure l'amor i tornar a il·lusionar-se. A càrrec del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix i dirigida per Trini Escrihuela.

  • 'Lorca'. Diumenge 7 de maig a les 18 h. Un espectacle que transita pels primers anys de la vida de Federico García Lorca i que relata l’amistat de l’escriptor amb Salvador Dalí.


  • CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.