Enric Curto (Qgat Foto): 'Volem créixer, estem oberts a tothom, tant professionals com aficionats'

L'associació fotogràfica de Sant Cugat, fa una crida per impulsar l'entitat en el seu 10è aniversari després de l'èxit de la 5a Biennal


  • Comparteix:

Enric Curto, membre de Qgat Foto i comissari de La 5a Biennal de fotografia / Foto: Cugat Mèdia

Enric Curto, membre de Qgat Foto i comissari de La 5a Biennal de fotografia / Foto: Cugat Mèdia

L'agrupació de fotògrafs de Sant Cugat, Qgat Foto, busca nous membres per fer créixer l'entitat. Enric Curto, membre de Qgat Foto i comissari de la 5a Biennal, ha explicat que l'entitat es troba en un moment de grans canvis i, coincidint amb el seu 10è aniversari, volen convidar fotògrafs d'arreu perquè se sumin a la seva iniciativa. Curto ho ha explicat en el nou programa de Cugat Mèdia, 'Entitats', on també ha valorat com ha anat aquesta edició de la Biennal i ha fet un repàs dels 10 anys de vida de Qgat Foto.

La Biennal és un esdeveniment que se celebra cada dos anys amb l'objectiu de fomentar les arts visuals i la cultura fotogràfica de Sant Cugat, on cada fotògraf tria la temàtica que vol plasmar. "Cadascú escull personalment quin relat vol expressar a través de la fotografia" ha afirmat Curto, tot i que sempre hi ha un fil que unifica totes les exposicions de La Biennal sota un mateix concepte, que en la 5a edició ha sigut Einstein i la seva teoria de la relativitat.

La 5a Biennal ha sigut un èxit "rotund" amb més d'un miler de persones que han assistit a les 10 exposicions situades a La Casa de la Cultura, l'Ateneu, la Biblioteca Gabriel Ferreter i l'Abacus. Les tres primeres ja han finalitzat, però encara es pot gaudir de l'exposició de Llorenç Pié, situada a l'Abacus, titulada 'Barcelona Arquitectures'.

Crida per fer créixer Qgat Foto

Curto ha fet èmfasi en la voluntat de créixer com a associació per poder emprendre més actuacions i, d'aquesta manera, nodrir la ciutat d'artistes. Per aquest motiu fa una crida a tots els professionals i aficionats de la fotografia: "Estem oberts a tothom, sigui de Sant Cugat o d'una altra població". Si es desitja contactar amb Qgat Foto, només cal enviar un correu electrònic a qgatfoto@gmail.com o trucar al 609 347 205.







Enric Curto

Ara estem en un punt de créixer. No ens hem de quedar amb només dotze o quinze socis, si podem aplegar a cinquanta fotògrafs, inclús cent, sent ambiciós, encara que no siguin de Sant Cugat, seran benvinguts. El que es tracta és fer bullir l’olla. Estem oberts a tothom, tant professionals com aficionats, que tingui il·lusió

Enric Curto

La fórmula de l’energia d’Einstein consisteix en la massa per la velocitat de la llum al quadrat. Som una quantitat de fotògrafs que a partir de la llum de la fotografia estem creant tota una sèrie de relats molt diversos



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.