'El llibre i el món de la literatura', protagonistes del cinquè concurs de contes que organitza RSC


  • Comparteix:

El certàmen s'organitza amb motiu de Sant Jordi i va dirigit als estudiants de secundària de la ciutat

El certàmen s'organitza amb motiu de Sant Jordi i va dirigit als estudiants de secundària de la ciutat

Amb motiu de la festa de Sant Jordi, Ràdio Sant Cugat organitza per cinquè any consecutiu un concurs de contes dirigit als estudiants de secundària de la ciutat. Enguany, i coincidint amb la commemoració de l'Any Internacional del Llibre i la Lectura, el tema escollit és el llibre o el món de la literatura. El termini per presentar els originals finalitza el proper divendres, dia 8 d'abril.

Un any més, aquesta emissora se suma a la celebració de la festa de Sant Jordi i ho fa amb un concurs de contes adreçat als estudiants de 1er, 2on, 3er i 4art d'ESO dels centres d'ensenyament de la nostra ciutat.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és acostar la ràdio als més joves del municipi i, sobretot, fomentar la creativitat. Amb aquesta voluntat, cada any es proposa un tema que els estudiants desenvolupen posteriorment en les seves narracions. En aquesta ocasió, s'ha escollit el tema del llibre o el món de la literatura, coincidint amb la commemoració de l'Any Internacional del Llibre i la Lectura.

Així ho ha explicat Carme Reverte, responsable de Programes de Ràdio Sant Cugat, que ha remarcat la gran qualitat dels treballs que es presenten en aquest certamen.

Carme Reverte

Fomentar la creació literària. Esperem que com en d'altres anys hi hagi una bona particiapció. Enguany el tema està lligat a la celebració de l'Any Internacional del Llibre.


Aquest any, a més, i com a novetat, els contes guanyadors es gravaran i s'emetran durant el programa de literatura 'L'Odissea', que edita i presenta Jordi Van Campen. Això permetrà no només escoltar-los sinó també comentar les obres i entrevistar en profunditat els seus autors. Ho explica Carme Reverte.

Carme Reverte

Precisament, aquest any en la nova programació hi ha un programa de literatura que ens permetrà esplaiar-nos, comentar les obres guanyadores i dedicar-hi més atenció.


En aquesta cinquena edició, el jurat està format per la tinent d'alcalde de Cultura i Ensenyament, Àngels Solé, la responsable del Bagul de Llibres, Carme Serret, el president de la Coordinadora d'AMPAS de Sant Cugat, Ernest Ferran, i els mateixos Carme Reverte i Jordi Van Campen.

El termini per presentar les obres finalitza el 8 d'abril. Els treballs s'han de fer arribar a la seu de Ràdio Sant Cugat, al carrer Sant Jordi número 5, i han de ser obres inèdites i originals, escrites en català i amb una extensió màxima de 60 línies. Les obres es dividiran en dues categories, una per als estudiants de primer i segon d'ESO, i una per als de tercer i quart.

El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el dia 23 d'abril, en el marc de la programació especial que oferirà aquesta emissora amb motiu de Sant Jordi. Els guanyadors rebran, entre d'altres obsequis, una minicadena de música, entrades per Port Aventura, entrades de cinema o un lot de llibres. Igual que en altres edicions també, els contes premiats es publicaran al Diari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.