Sant Cugat reunirà centenars de castellers en una jornada sobre prevenció de lesions

Els Castellers de Sant Cugat són els amfitrions i organitzadors de la trobada, que té lloc el 4 de març


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat acollirà la 27a Jornada de prevenció de lesions en el món casteller, organitzada enguany pels Castellers de Sant Cugat, juntament amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Aquesta trobada se celebra cada any des del 1994 i aplega centenars de membres de les agrupacions castelleres del país. L'objectiu és presentar novetats d'estudis i innovacions en aquest àmbit, i enguany està previst abordar aspectes vinculats al casc de la canalla.

En concret, la trobada anual proporciona informació i eines per desenvolupar l'activitat de les diverses colles amb més seguretat. La jornada s'iniciarà amb la benvinguda; que comptarà amb la tinent d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona; i seguiran les taules i sessions específiques on s'abordaran diferents aspectes.

L'edició del 2023 posa èmfasi en els infants. Per això, la jornada compta amb dos tallers dedicats a aquest àmbit que tractaran la preparació psicològica dels menors davant possibles caigudes i el mateniment del casc de la canalla. La resta de les activitats estan principalment enfocades a la resposta davant de caigudes. Així, la trobada comptarà amb la participació d'experts en cadascun dels aspectes tractats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.