La cara més riallera del Carnaval arriba amb el Ball de Gitanetes

Una setantena d'infants han ballat vestits de gitanos i gitanes, o amb les disfresses de carnestoltes


  • Comparteix:

Si la plaça d'Octavià es va omplir dissabte amb el Ball de Gitanes i Giovanetes, aquest diumenge ho ha fet amb el de Gitanetes. Una setantena d'infants han ballat al ritme de la música i entre aplaudiments del públic, després que fessin la tradicional baixada des de la plaça de Sant Pere. D'aquesta manera, els més menuts han estat els protagonistes d'aquest matí de Carnaval, amb alguns dansaires vestits de gitanos i gitanes, i d'altres que han preferit lluir la disfressa de carnestoltes.

Des de la Comissió del Ball de Gitanes, Núria Nebot s'ha mostrat molt contenta de la feina feta durant els assajos i de la participació d'enguany. "Hem tingut quatre assajos: tres al Teatre-Auditori i un a la plaça. Han sigut intensos, però al final a plaça es veu el resultat i estem molt contentes, i les famílies també, de poder continuar amb aquesta tradició", ha explicat.

Després del ball, els dansaires han convidat pares, mares i germans a aixecar-se, fins que pràcticament tot el públic ha acabat al mig de la plaça movent l'esquelet.




Núria Nebot

Ha sigut fantàstic. Estem molt i molt contentes, la veritat, de tanta participació. Hem tingut quatre assajos: tres al Teatre-Auditori i un a plaça. Han sigut intensos, però al final a plaça es veu el resultat i estem molt contentes, i les famílies també, de poder continuar amb aquesta tradició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.