La música i les disfresses, protagonistes del Carnaval a Valldoreix

La celebració també ha comptat amb una xocolatada i animació a càrrec de la companyia Ambauka


  • Comparteix:

Carnaval a Valldoreix a ritme d'Ambauka / Cugat Mèdia

Carnaval a Valldoreix a ritme d'Ambauka / Cugat Mèdia

El Carnaval a Valldoreix, organitzat per l'EMD, ha tornat a la normalitat prepandèmica aquest diumenge amb una festivitat que ha reunit a un gran nombre de valldoreixencs que han omplert de gom a gom la plaça del Casal de Cultura. La festivitat ha comptat amb un concurs de disfresses i comparses en què hi han participat de petits a grans. L'edició d'enguany ha tingut una xocolatada popular a l'inici de la festa i posteriorment s'han repartit els tres premis del tradicional concurs de disfresses. A més s'han fet entrega dels premis concurs de carrosses de la cavalcada de Reis. La celebració ha tingut animació durant tot el matí a càrrec de la companyia Ambauka amb el seu particular 'De cap per avall XL' en què nens i nenes no han parat de saltar, ballar i cantar.

Susana Herrada, vocal de cultura de l'EMD de Valldoreix, ha destacat que "per nosaltres suposa recuperar la normalitat cultural després de dos anys de pandèmia que no s'ha pogut fer una festa com aquesta. Estem molt contents que tota la gent de Valldoreix i els que no ho són puguin gaudir d'aquest espai, d'aquest entorn i d'aquest dia primaveral".



Susana Herrada

Per nosaltres suposa recuperar la normalitat cultural després de dos anys de pandèmia que no s'ha pogut fer una festa com aquesta. Estem molt contents que tota la gent de Valldoreix i els que no ho són puguin gaudir d'aquest espai, d'aquest entorn i d'aquest dia primaveral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.