'A Nota de Pas volem formar part de cada sarau que es formi a Sant Cugat'

El codirector de la nova acadèmia de música de Sant Cugat, Andrés Ferrando, explica que el primer any hi han participat una setantena d'alumnes


  • Comparteix:

Nota de Pas a la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

Nota de Pas a la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

L'acadèmia de música Nota de Pas ha obert aquest curs les portes amb una setantena d'alumnes participants. El codirector del centre, Andrés Ferrando, ha explicat com veu el futur del centre i del teixit musical del municipi a la 'Tertúlia de Cultura' de Cugat Mèdia. Ferrando defineix l'acadèmia com la primera dedicada 'exclusivament a la música moderna' a Sant Cugat per cobrir un espai que 'no feia mal a ningú' i que podia convèncer a la gent a participar.

El codirector de Nota de Pas ha afegit que la seva intenció des del principi era crear una acadèmia de proximitat, propera amb els alumnes i que servís per teixir la xarxa musical de Sant Cugat. També ha comentat que estan treballant per constituir una associació paral·lela a l'escola per donar sortida a l'activitat cultural que no sigui exclusivament educativa perquè els alumnes experimentin el que és viure un concert. "Volem formar part de cada sarau que es formi a Sant Cugat", ha afegit Ferrando.

ESCOLTA LA 'TERTÚLIA DE CULTURA' SENCERA AQUÍ




Andrés Ferrando

Hem volgut fer una acadèmia de molta proximitat. D'una banda fer-la el més professional possible, però també molt pròxims a la gent. I això implicava que la gent fos d'aquí, que te'l puguis trobar pel carrer. Que quan fem alguna activitat doncs sigui molt fàcil comptar amb ells i teixir una mica més la xarxa musical de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.