Torna el concurs de poesia audiovisual de l'Ateneu Santcugatenc

Aquest certamen és l'únic que es fa amb el contingut íntegrament en català


  • Comparteix:

El cartell de l'edició d'enguany del concurs de Vídeo poemes de Sant Jordi / Foto: Ateneu Santcugatenc

El cartell de l'edició d'enguany del concurs de Vídeo poemes de Sant Jordi / Foto: Ateneu Santcugatenc

L'Ateneu Santcugatenc engega la quarta edició del Concurs de Vídeo Poemes per a Sant Jordi. La competició literària jutjarà les millors peces audiovisuals que tinguin poesia en català, pròpia o d'un autor, entre tots els participants que entreguin la seva creació abans del 10 de maig. Amb l'Associació Gabriel Ferrater i Òmnium Cultural Sant Cugat, l'entitat de Sant Cugat obre el concurs a la participació de qualsevol persona de totes les edats.

Els finalistes del concurs rebran un diploma commemoratiu i es projectaran les seves peces al Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat. El guanyador del certamen podrà realitzar un dels cursos que ofereix l'Ateneu Santcugatenc i la seva obra es podrà veure en el Festival Internacional de Vídeo poesia Nudo de Barcelona al maig.

A més, l'entitat santcugatenca oferirà enguany un curs gratuït de creació de poemes a càrrec de l'artista Dora Cantero. L'actriu i dramaturga és especialista en arts visuals i imparteix classes a l'Institut del Teatre de Barcelona. El taller es durà a terme el 15 d'abril (11 a 13 h) en el mateix centre cultural i està obert a inscripcions limitades.

CONSULTA AQUÍ ELS DETALLS I LES BASES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.