Els Brodas Bros i Desilence il·luminen a ritme de ball el Teatre-Auditori

L'espectacle 'Doji' combina la dansa contemporània amb un espectacle visual creat per Desilence


  • Comparteix:

L'actuació dels Brodas Bros i Desilence fa ballar el Teatre-Auditori. Sant Cugat participa en la sisena edició del Dansa Metropolitana amb 12 espectacles, i un és el que aquest diumenge han portat amb la seva proposta anomenada 'Doji'. La companyia de hip-hop ha presentat un espectacle que juga amb les llums i les ombres sobre l'escenari. A més, amb una aposta per la interacció amb el públic, Brodas Bros i Desilence juguen amb aquests efectes creatius i moviments contemporanis.

La unió entre els ballarins de Brodas Bros i els efectes visuals de Desilence ha permès a l'espectacle fer una gira per Alemanya i pujar sobre l'escenari a Madrid. Després de l'actuació al Teatre-Auditori engeguen una gira per tot Espanya on mostraran el seu concepte de ball i visual innovador.

El director artístic de Brodas Bros, Lluc Fruitós, ha explicat que "l'espectacle té una part molt poètica" i des del grup hip-hop volen "transmetre l'alegria per ballar".

RECUPERA L'ENTREVISTA AL LLUC FRUITÓS AL PROGRAMA 'MOLTA COMÈDIA'

A part de l'espectacle Doji, la sisena edició del Dansa Metropolitana rebrà més actuacions d'altres grups amb l'objectiu d'apropar la dansa a la ciutadania.







Lluc Fruitós

Aquest espectacle és molt poètic i es balla entre les llums i le sombres



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.