'El bon doctor' arriba a Mira-sol per celebrar el Dia Mundial del Teatre

L'obra còmica de Neil Simon mostra els problemes humans dels personatges que va crear el rus Anton Txèkhov en els seus contes

El cartell de l'obra teatral 'El bon doctor' / Foto: 'El bon doctor'

Cultura

Publicat el 24/mar/23 per César Martínez

L'espectacle 'El bon doctor' serà l'eix central de la commemoració del Dia Mundial del Teatre a Sant Cugat. L'obra de Neil Simon serà interpretada per vuit companyies santcugatenques al Teatre de Mira-Sol. La comèdia mostra els problemes humans dels personatges i com estan subjectes a un destí mediocre. 'El bon doctor' es representa aquest diumenge a les 17 h; la segona funció, prevista per a les 20 h, ha quedat anul·lada.

Les vuit companyies amateurs de la ciutat donaran vida als contes del rus Anton Txèkhov i que Simon va convertir en obra teatral. La Taula d'Arts Escèniques ha escollit aquesta obra teatral en un procés participatiu i en col·laboració de l'Ajuntament.

El preu de les entrades per veure l'obra teatral és de 3 euros. Es poden comprar els tiquets de manera anticipada a la web de l'espectacle i, el mateix dia de la funció, a les taquilles del teatre de Mira-sol.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES PER VEURE 'EL BON DOCTOR'