Èxit d'assistència a la Unió Santcugatenca per veure el musical de la Companyia de Dansa Laura Esteve


  • Comparteix:

La Companyia ha exhaurit les entrades i s'ha hagut de fer un segon passi una hora més tard

La Companyia ha exhaurit les entrades i s'ha hagut de fer un segon passi una hora més tard

La Unió Santcugatenca s'ha omplert aquest diumenge amb motiu de l'espectacle musical de la Companyia de Dansa Laura Esteve. Un total de 40 ballarins han interpretat diverses peces de musicals tan coneguts com Cabaret, Chicago o Grease.

La Companyia de Dansa Laura Esteve tenia previst oferir un sol espectacle a dos quarts de set de la tarda, però les entrades s'han exhaurit amb rapidesa, amb el que s'ha ofert un segon passi una hora més tard. L'espectacle ja va aconseguir un gran èxit al final del curs passat, quan van actuar al Teatre Auditori, i la Unió Santcugatenca va proposar a la companyia de repetir l'actuació al seu local. Així ho explicat la mateixa Laura Esteve.

Laura Esteve

Vem fer l'espectacle de final de curs de l'escola al Teatre Auditori, i la tercera part estava dedicada al musical. Va tenir molt d'èxit i la gent de la Unió va proposar fer aquí l'espectacle. Però teniem un problema d'espai, per què a l'escenari no caneb els quaranta ballarins que hi participen


Durant l'espectacle s'han pogut veure peces de musicals com Cabaret, Annie, Chicago i Grease, i per solucionar els problemes d'espai, s'ha decidit treure les butaques de la platea i utilitzar aquest espai com a pista de ball, amb el que l'aforament ha estat més limitat. La Companyia de Dansa Laura Esteve té previst oferir un altre espectacle a la Unió, aquest cop dedicat a la dansa contemporània. A més, estan pendents de l'espectacle a l'aire lliure que la companyia ofereix cada estiu al Monestir, i que aplega al voltant de 500 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.