Miri's Way i Jaume Saltor estrenen un monogràfic que homenatja Alejandro Sanz

Els dos artistes han desgranat al 'Connectats' el projecte 'El alma al aire'


  • Comparteix:

Miri's Way i Jaume Saltor visiten Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Miri's Way i Jaume Saltor visiten Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

'El alma al aire', monogràfic sobre Alejandro Sanz, és el nou projecte musical de Miri's Way i el guitarrista santcugatenc Jaume Saltor. El concert vol ser un homenatge des de 'l'admiració i el respecte', assegura Miri's Way. En una entrevista al 'Connectats', la veu del grup ha fet una crida per trobar una productora que aposti per aquest aquest nou treball. L'estrena tindrà lloc el 27 d'abril a la mítica sala Vivaldi de Barcelona a les 21h.

ESCOLTA-HO

Tot i estar acostumada a fer versions de tots els estils musicals, 'El alma al aire' és el primer monogràfic que fa Miri's Way. La cantant assegura que Sanz és un dels seus referents i precisament per l'admiració que sent per aquest artista s'ha decidit per fer-li aquest homenatge. "No m'agraden els tributs. Crec que cada artista ha de posar sobre la taula o a l'escenari la seva essència", diu.

El concert de la sala Vivaldi constarà d'una selecció d'uns 18 temes de l'artista madrileny. Preguntada pel repertori i la tria de les cançons, Miri's Way afirma que els "ha costat molt resumir 30 anys de carrera". La idea del grup és que el projecte pugui girar més enllà de Catalunya si troben un productor que aposti pel monogràfic que "té moltes possibilitats", diu l'artista.

La Hermandad Sanz, com anomena Miri's Way al grup, a més de comptar amb Jaume Saltor, té músics de primer nivell com Dani Campos (teclats), Jorge Carrasco (baix), Dani Catena (bateria), Javi Vaquero (guitarrista flamenc i acústic). Les entrades ja estan disponibles a Entradium.


Miri's Way

Valdrà molt la pena. És un espectacle molt bonic, molt cuidat des del màxim respecte. I esperem que sigui el primer de molts. Estem fent molt treball per aconseguir una productora que aposti per aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.