La Lira, 140 anys de cultura viva que posen dempeus el Teatre-Auditori

L'entitat ha omplert el Teatre-Auditori per celebrar el 140è aniversari, acompanyada de la cultura popular de la ciutat


  • Comparteix:

La Coral La Lira ha omplert el Teatre-Auditori aquest dijous amb una actuació per tancar la celebració del 140è aniversari. Ha estat una trobada especial, ja que les entitats de cultura popular de la ciutat han acompanyat l'associació a l'escenari. El concert ha estat dedicat al poema de Verdaguer 'Canigó', escrit gairebé a la vegada es va fundar La Lira.

El concert ha comptat amb la participació de l'Esbart Sant Cugat, el Grup Mediterrània, l'Entitat Sardanista, l'Escola de Música Tradicional, el Cor Infantil de l'Aula de So i Comissió Paga-li Joan. El president de la Societat Coral La Lira, Josep Garrell, ha posat en valor la "potent força cultural" del teixit associatiu cultural, un grup d'entitats que "brillen duent el nom de Sant Cugat" arreu.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha apuntat que la resiliència amb què l'entitat ha viscut des de fa 140 anys. "La Lira segueix aquí", ha celebrat sobre una entitat que ha aconseguit portar a l'escenari del Teatre-Auditori una mostra representativa de la cultura popular de Sant Cugat.

La Lira porta des de principis de 2022 celebrat el 140è aniversari. Un any de celebracions i reivindicacions del fet cultural, amb actuacions al carrer i exposicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.