El 'Ballant perquè ens mirin' reinventa el Teatre-Auditori

L'espectacle de l'Esbart pretenia que el públic es fes preguntes sobre l'origen de la dansa tradicional catalana


  • Comparteix:

La 8a edició de l'espectacle 'Ballant perquè ens mirin' / Foto: Cugat Mèdia

La 8a edició de l'espectacle 'Ballant perquè ens mirin' / Foto: Cugat Mèdia

L'obra 'Ballant perquè ens mirin' ha fet gaudir al públic del Teatre-Auditori de Sant Cugat amb la seva proposta per renovar i actualitzar la dansa tradicional. La 8a edició de l'espectacle de l'Esbart, que feia quatre anys que no se celebrava, ha portat sobre l'escenari nous moviments i lletres adaptades als temps actuals. Enguany, l'obra que ha creat l'agrupació cultural, ha rebut el nom de 'Xaragall', i l'espectacle s'ha pogut veure en dues sessions, a les 17 h i 19.30 h. Amb la premissa de generar preguntes entre els espectadors, els ballarins de l'escola de dansa de l'Esbart (Andança) i el cos de dansa de l'agrupació han portat aquesta reinvenció dels orígens de la dansa tradicional.

Abans de començar l'espectacle, el director d'Andança, Roger Cusidó, ha presentat davant el públic la 8a edició de 'Ballant perquè ens mirin'. Sobre l'escenari del Teatre-Auditori, des dels més petits d'Andança fins als adults de l'Esbart han anat passant i mostrant al públic aquesta proposta innovadora de la dansa tradicional. Els balls han anat acompanyats per la música del grup santcugatenc Calcetes tradis, una banda formada per dones, que amb el seu estil folk i popular han portat la melodia a l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.