Cultura que sana: l'art de Paco Minuesa s'exposa a l'Hospital Universitari General de Catalunya

L'artista ha fet un tria d'obres que homenatgen Sant Cugat, amb una "atmosfera lluminosa i amorosa"


  • Comparteix:

L'artista Paco Minuesa, durant la inauguració de la mostra / Foto: Cugat Mèdia

L'artista Paco Minuesa, durant la inauguració de la mostra / Foto: Cugat Mèdia

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) referma la seva vinculació amb l'art. Aquest dijous s'ha estrenat l'exposició 'Univers Minuesa', de l'artista local Paco Minuesa, que recull peces que homenatgen 'carrers i llocs emblemàtics' de Sant Cugat i, també de Barcelona. El mateix artista ha destacat 'l'atmosfera lluminosa i amorosa' que vol transmetre-hi. La mostra s'acull a la sala d'espera de resultats d'anàlisi de laboratori i es podrà veure fins al 31 de maig.

És el segon cop que aquest espai acull una exposició d'aquestes característiques i, segons ha explicat el director gerent de l'HUGC, Enrique Arbuniés, és una iniciativa que ha arribat per quedar-se. "Ja tenim sis artistes en llista d'espera", ha celebrat.

Dues de les peces exposades

Dues de les peces exposades / Foto: Cugat Mèdia


Minuesa ha posat en valor aquesta compartició d'espais entre salut i art. "És transformador, la gent que va aquí almenys pot gaudir d'obres d'art i apaivagar el mal", ha defensat. Des de l'HUGC, Arbuniés, apunta també la promoció que fa el centre hospitalari dels artistes locals.

Un moment de la inauguració

Un moment de la inauguració / Foto: Cugat Mèdia






Paco Minuesa

És una idea preciosa, que l'hospital obri les portes a l'art. I que sigui transformador: la gent que ve aquí pot gaudir de l'art.

Enrique Arbuniés

El binomi entre pacients i artistes va perfecte. Mentre han d'esperar, poden disfrutar de les obres; i d'altra banda, promocionem l'art dels artistes que viuen a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.