Mei Fujioka, del Japó a Sant Cugat a ritme de bachata

Aquesta japonesa establerta a la ciutat ha causat sensació a les xarxes socials pujant vídeos on se la veu ballar en llocs emblemàtics santcugatencs


  • Comparteix:

Mei Fujioka, davant del Monestir / Foto: Mei Fujioka

Mei Fujioka, davant del Monestir / Foto: Mei Fujioka

Mei Fujioka és una ballarina professional japonesa que actualment viu i treballa a Sant Cugat fent classes de salsa i bachata a l'escola de ball Sant Cugat Dance Academy. Fujioka, que ha causat sensació a les xarxes socials pujant vídeos on balla en llocs representatius de la ciutat com el Monestir, diu que va prendre la decisió de venir a Sant Cugat quan va arribar la Covid i es va adonar que 'necessitava un canvi'. També explica que sempre havia pensat a venir a Espanya a ballar i poder treballar i aprendre de 'grans' ballarins com l'Adrián Rodríguez i l'Anita Santos, que són campions del món. 'A través d'uns amics em vaig poder posar en contacte amb el director de la SCD Academy i vaig poder venir aquí a ensenyar a ballar', recorda.



Actualment, la ballarina japonesa viu l'experiència de fer classes a l'escola SCD Academy de Sant Cugat, de la qual diu que, tot i que encara té alguns problemes amb l'idioma, "està sent increïble perquè la gent d'aquí és molt càlida i acollidora i mitjançant la dansa puc transmetre tot el que vull als meus alumnes".

Mei Fujioka fent classe a la SCD Academy de Sant Cugat

Mei Fujioka fent classe a la SCD Academy de Sant Cugat / Foto: Mei Fujioka

Fujioka, que va començar la seva formació artística amb tres anys, ha voltat per tot el món per la seva passió per la dansa. Es va formar en dansa contemporània al Conservatori de Música i Ball Trinity Laban a Londres, i en dansa llatina a la companyia EO Dansi al Japó. Va ser animadora professional del Crystal Palace, un equip de futbol de la Premier League anglesa, i ha competit i guanyat diverses competicions de ball per tot el món. Explica que per fi ha trobat un lloc on potser quedar-se a viure, ja que, tot i que teòricament havia de venir per només un any, afirma que li encanta la ciutat i que ja en fa dos que està aquí. "He decidit quedar-me un tercer any i espero poder-me quedar molt més temps perquè aquí hi ha moltes oportunitats de conèixer gent, i vull continuar fent més espectacles i classes per estendre encara més la salsa i la bachata aquí Sant Cugat".


Mei Fujioka

El meu pla realment era quedar-me només un any, però ja en fa dos que estic aquí, he decidit quedar-me un tercer, i espero poder-me quedar molt més temps perquè aquí hi ha moltes oportunitats de conèixer gent, i vull continuar fent més espectacles i classes per estendre encara més la salsa i la 'bachata' aquí Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.