'Tothom pot ballar', una iniciativa que potencia la dansa a Sant Cugat

'El carrer dansa' ha portat la música i el ball pels carrers de la ciutat per "apropar la dansa a la ciutadania i reivindicar la professió"


  • Comparteix:

Inici de l'espectacle 'El carrer dansa' a la plaça Lluís Millet / Foto: Ajuntament

Inici de l'espectacle 'El carrer dansa' a la plaça Lluís Millet / Foto: Ajuntament

La Taula de Dansa ha estrenat 'El carrer dansa', un espectacle que ha recorregut els carrers de Sant Cugat amb l'objectiu 'd'apropar el ball a la ciutadania i reivindicar la professió'. Ana Pérez, membre de la Taula de Dansa, ha afirmat que amb aquesta primera acció de l'agrupació 'volem donar una visió d'una Taula de Dansa en la qual hi ha pluralitat, transversalitat i inclusió', i que el que volien 'és apropar la dansa a la gent i també que es coneguin tots aquests professionals de la dansa que viuen a Sant Cugat'. Pérez també ha afirmat que 'la dansa no és elitista, no és per uns pocs, la dansa és inclusiva, saludable, i tothom hi té cabuda'.



Durant el recorregut, la ciutadania ha pogut gaudir de les demostracions de danses llatines, balls de saló, urbanes, orientals, flamenc i d'arrel, que han presentat vuit escoles membres de la Taula en diferents trams, i de les actuacions de nou professionals del ball santcugatencs que han complementat els trams intermedis entre actuació i actuació.

Aquest espectacle itinerant que ha estat dirigit pel dramaturg Iban Beltran, s'ha emmarcat dins les celebracions Dia Internacional de la Dansa del 29 d'abril que s'han avançat per formar part del cap de setmana cultural de Sant Jordi.

Ana Pérez

És una acció en la qual hem participat les diferents escoles, entitats i persones dedicades a la dansa de Sant Cugat. El que volem és gaudir de la dansa, apropar la dansa a la ciutadania i reivindicar la nostra professió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.