Els Gausacs i la SBK, combo perfecte al circuit de Montmeló

La colla castellera de Sant Cugat ha aixecat dues construccions al llarg del gran premi de Montmeló de Superbikes


  • Comparteix:

El quatre de quatre aixecat per la colla castellera davant dels pilots de SBK / Foto: Circuit de Catalunya

El quatre de quatre aixecat per la colla castellera davant dels pilots de SBK / Foto: Circuit de Catalunya

Els Gausacs han recreat les quatre barres de Puig i Cadafalch abans de la cursa del Campionat del Món de Superbikes (SBK), que s'ha disputat a Montmeló aquest cap de setmana. La colla castellera de Sant Cugat ha construït quatre pilars de quatre al bell mig de la graella de sortida del gran premi disputat al circuit. Els castellers van ser la imatge cultural de Catalunya davant d'una audiència internacional.


El cap de colla, Tomàs Baldi, ha mostrat la satisfacció entorn d'una jornada històrica on el món casteller i el motor s'han agafat de la mà. "Aquesta va ser una actuació molt diferent de la que estem acostumats a fer", ha explicat. A més, durant el Padock Show, posterior a la cursa de motociclisme, els Gausacs van aixecar un tres de set davant el públic de Montmeló.

El Mundial de Superbikes va mobilitzar més d'un centenar de membres de la colla castellera, que a part d'aixecar dues figures, van poder gaudir de les diferents curses d'aquest campionat internacional.


Tomàs Baldi

És una representació de les quatre barres de Puig i Cadafalch i nosaltres vam representar aquest trofeu fent quatre pilars de quatre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.