Els castells omplen la plaça d'Octavià durant la diada de Sant Ponç

La nota negativa ha estat la lesió al peu d'una noia dels Bordegassos de Vilanova, traslladada al CAP en ambulància


  • Comparteix:

Els Gausacs fent el 4 de 8 per la diada castellera de Sant Ponç / Foto: Cugat Mèdia

Els Gausacs fent el 4 de 8 per la diada castellera de Sant Ponç / Foto: Cugat Mèdia

Els Gausacs han tancat el cap de setmana d'actuacions de la diada de Sant Ponç aquest diumenge a la plaça d'Octavià. Els Castellers de Sant Cugat, que han estat acompanyats pels Castellers de Sabadell i els Bordegassos de Vilanova, han aconseguit un 4 de 8, el més gran de la jornada i el primer cop que el fan aquesta temporada, a més d'un 7 de 7 i un 5 de 7. Les camises verd fosc, verd clar i groc dels tes grups castellers han creat un ambient festiu per al públic assistent. Un dels dos caps de colla Tomàs Baldi ha fet un balanç molt positiu de la jornada, i especialment del 4 de 8 que diu que el poden fer on sigui si són els necessaris.

La jornada, però ha tingut una nota negativa que ha estat la caiguda d'un dels castells dels Bordegassos de Vilanova que ha fet que l'espectacle es parés durant una estona mentre atenien una noia que s'havia fet mal a un peu i que s'havia posat molt nerviosa a causa de la caiguda, i que finalment han traslladat al CAP.

Durant el cap de setmana els Gausacs també van fer el divendres un assaig especial al carrer, i per segon any consecutiu el dissabte van realitzar la vigília castellera de Sant Ponç on van aixecar una vintena de castells i van fer un pilar caminat que va recórrer més de 100 metres.





Tomàs Baldi

Em quedo amb com hem fet el 4 de 8, plantat perfecte, perfecte de mides, supertranquil, ràpid, no ens ha pesat gens. A més és una sensació que ens dona aquest punt que sigui on sigui si som els necessaris per fer-lo, el podem fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.