L'escola de música i dansa Fusió celebra el mig segle de vida amb un espectacle ple de moviment

Prop de mig miler d'assistents han gaudit de l'espectacle


  • Comparteix:

Uns 15.000 alumnes han passat en aquests 50 anys per l'escola de música i dansa Fusió de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Uns 15.000 alumnes han passat en aquests 50 anys per l'escola de música i dansa Fusió de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Un repàs històric del mig segle de vida de l'escola de música i dansa Fusió ha estat l'acte principal de celebració aquest diumenge al Teatre-Auditori. L'espectacle ha comptat amb una projecció audiovisual a càrrec de Cugat Mèdia amb mig miler d'espectadors. Uns 15.000 alumnes han passat en aquests 50 anys pel centre que ha organitzat aquesta celebració que té per objectiu, segons apunta la direcció encapçalada per Gemma Navarra, posar de manifest la tasca de formació que duen a terme a la ciutat.

Una tasca que es va iniciar el 1972 de la mà de Pilar Roig i a la qual van agafar el relleu Núria Pinyol i Gemma Navarra. En aquest sentit, Navarra ha volgut tornar a aprofitar l'esdeveniment per recordar com d'important ha estat la tasca "d'innovació i de qualitat" de l'escola santcugatenca.

La directora de l'escola, Gemma Navarra, s'ha mostrat molt satisfeta amb la resposta del públic i ha remarcat "la petjada que deixa l'escola en el cor de molts santcugatencs".

L'esdeveniment cultural, emmarcat al final de la campanya electoral, ha comptat amb la presència de l'actual alcaldessa i cap de llista d'Esquerra Republicana, Mireia Ingla, i amb la d'altres alcaldables que opten a entrar a formar part de l'Ajuntament de Sant Cugat.


Gemma Navarra

Per l'escola hi han passat molts santcugatencs i aquest fet, que va arribar gràcies a Pilar Roig, s'ha de valorar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.