Anna Luna presenta el seu nou disc a la sala Luz de gas de Barcelona

L'àlbum 'Argentina besa el Mediterráneo' s'estrenarà a la sala barcelonina el 4 de juliol


  • Comparteix:

Anna Luna 'Argentina besa el Mediterráneo' / Foto: cedida

Anna Luna 'Argentina besa el Mediterráneo' / Foto: cedida

Anna Luna presentarà el seu darrer disc, 'Argentina besa el Mediterráneo', a la sala Luz de Gas de Barcelona el 4 de juliol a les 20.30 h. El nou àlbum és un recull de 13 cançons populars argentines 'amb un caire mediterrani' al qual ha afegit tocs de flamenc i jazz. Serà l'11è àlbum de l'artista santcugatenca, que no publicava cap nou treball des de 'Sola' (2020), amb cançons que va cantar, tocar i produir ella sola durant el confinament.

Luna explica que no tenia pensat escriure un nou àlbum, però el seu mànager la va convèncer per fer-ho. A partir d'allà va fer un recull de com ho podria dirigir i va decidir fer-ho a la música argentina. "Em venia de gust dedicar el disc a un monogràfic, dedicat a algú concret. I en aquest cas em vaig trobar que m'agradaven moltes cançons argentines i vaig pensar a fer el disc dedicat a la música argentina, però sempre des del meu punt de vista", explica la cantant santcugatenca. A l'àlbum hi ha des de tangos com 'El caminito' o 'Garganta con arena', fins a cançons de Mercedes Sosa, Chico Novarro, boleros i altres estils populars argentins.

El concert portarà sobre l'escenari set músics: piano acústic, guitarra, guitarra flamenca, baix elèctric, bateria percussió, violí i veu. Les entrades per la presentació del seu nou disc a la sala Luz de Gas es poden comprar a la pàgina web de Ticketmaster a un preu de 20 euros.


Anna Luna

Vaig estar fent un recull de veure que em venia de gust cantar i em vaig trobar que hi havia molts temes de música argentina. Em venia de gust dedicar el disc a un monogràfic, dedicat a algú concret. I en aquest cas em vaig trobar que m'agradaven moltes cançons argentines i vaig pensar en fer el disc dedicat a la música argentina, però sempre sota el meu punt de vista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.