Ricard Valls (Sotasons): 'El STQBlack és el festival de música transversal més gran de Sant Cugat'

La 9a edició del festival de música negra arriba a la ciutat del 8 a l'11 de juny


  • Comparteix:

Paloma Ventura i Ricard Valls a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Paloma Ventura i Ricard Valls a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El STQBlack, el festival de música negra de Sant Cugat organitzat per l'entitat Sotasons, celebra enguany la 9a edició amb la intenció de posar en valor les arrels de la música. El festival tindrà lloc del 8 a l'11 de juny al parc de Can Vernet, de manera gratuïta i oberta a tothom, amb un cartell on destaquen noms com Sia Tolno, Clarence Bekker, Les Testarudes, Kairo Band i Mirla Riomar, entre d'altres.

ESCOLTA-HO

Amb la voluntat d'acostar-se als orígens, el STQBlack organitzarà tres nits temàtiques: una centrada en Amèrica, una altra en Jamaica i una tercera en l'Àfrica. No només hi haurà concerts: la programació inclou propostes com una rua al ritme de Karabassà, una jornada de vinils participatives i activitats familiars, fetes amb la col·laboració d'Escoles Coeducatives. També hi haurà una fira d'artesans i es mantindrà la col·laboració amb el col·lectiu Top Manta. El festival col·labora amb la cervesera Espiga, que signa la beguda oficial: la cervesa Power to the llúpol. Per als organitzadors del festival, la col·laboració amb entitats de la ciutat és clau, com han explicat Ricard Valls i Paloma Ventura en una entrevista a Ràdio Sant Cugat.

Delickites, Dimas, The Neighbour, Attih Soul, Guatatiboa i Gatzara completen el cartell.

CONSULTA EL CARTELL COMPLERT DEL STQBLACK 2023

Valls considera que el StQBlack "és el festival transversal més gran de Sant Cugat", de música adulta. "De fet, és el festival de música més vell de Sant Cugat perquè té mes anys que els Petits Camaleons i l'únic festival que porta artistes internacionals cada any", ha destacat Valls.

Sotasons ja té la mirada posada també en la 10a edició del StQBlack que celebraran l'any vinent amb la "idea de portar un artista internacional ja de renom, una llegenda que sorprengui que vingui gratis a Sant Cugat", ha explicat Valls.


Ricard Valls

El StQBlack seria el festival transversal més gran de Sant Cugat, de música. De fet, és el festival de música més vell de Sant Cugat perquè té mes anys que els Petits Camaleons i l'únic festival que porta artistes internacionals cada any també, que això és quelcom destacable que no fan els altres festivals. Però l'any que ve la nostra idea seria portar un artista internacional ja de renom, una llegenda que sorprengui que vingui gratis a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.