Sant Cugat referma l'aposta pel talent jove amb el Festival Angular Cambra

El Claustre del Monestir serà l'escenari de la segona edició del festival, que tindrà lloc durant el juliol


  • Comparteix:

Imatge de la presentació / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge de la presentació / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat continuarà apostant pel talent emergent acollint la segona edició del festival d'estiu Angular Cambra, una nova proposta per a les nits de juliol amb la música clàssica com a protagonista. La segona edició de l'esdeveniment pivota, un any més, en la qualitat artística i en l'emplaçament al Claustre del Monestir. La proposta va néixer amb la voluntat de posicionar-se com a una alternativa referent dins dels festivals musicals de l'estiu tot, propulsant les aptituds de joves talents musicals d'arreu del territori català i internacional.

Enguany, l'espectacle passarà de la Llotgeta al Claustre per millorar no només l'acústica, sinó també la posada en escena d'aquest entorn 'angular' de la ciutat. La iniciativa, impulsada per l'Ajuntament de Sant Cugat i amb direcció artística de la flautista santcugatenca Patrícia de No, arrancarà el 7 de juliol i s'allargarà fins al 9 de juliol. Per l'escenari santcugatenc hi passaran grans propostes clàssiques protagonitzades per joves que donaran el tret de sortida a un festival que neix en vocació de servir el Festival Internacional de Música Angular.

En aquesta línia, la directora artística del festival, Patrícia de No, ha seleccionat un programa internacional amb cinc concerts variats i amb segell santcugatenc. "Volem continuar donant oportunitats als joves amb moltes aptituds musicals i ho volem fer tot posicionat Sant Cugat", ha assegurat de No.

D'altra banda, la tinenta d'alcaldia de Cultura en funcions, Esther Madrona, ha refermat l'aposta de l'Ajuntament per la cultura clàssica i ha posat la lupa en la "importància d'oferir un espai de promoció als joves talents de la ciutat".

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ

Entrades

Les entrades per aquests concerts es posaran a la venda l'1 de juny a través de la web del festival. Tenen un preu de 15 euros més despeses de gestió.


Patrícia de No

Ens comprometem a continuar promocionant el talent santcugatenc, perquè la realitat és que n'hi ha i molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.