Alumnes i professors del Taller Triangle mostren a la Biblioteca un recull de treballs basats en diferents poemes


  • Comparteix:

La mostra podrà veure's fins el dia 30 d'aquest mes

La mostra podrà veure's fins el dia 30 d'aquest mes

La Biblioteca del Mil·lenari acull fins el 30 d'abril l'exposició 'El bosc interior', realitzada pels alumnes i professors de l'escola Triangle. Es tracta d'un recull de treballs plàstics basats en poemes de grans autors dedicats als arbres. Sota l'aparença d'un bosc, aquesta mostra s'emmarca dins els actes de l'Any del Llibre i la Lectura.

Un grup d'alumnes del Taller Triangle, d'edats compreses entre els 5 i 16 anys, han realitzat una exposició que recull diferents poemes treballats des de diferents formats i presentats en forma de bosc literari.

L'exposició 'El bosc Interior', que s'emmarca dins l'any del Llibre i la Lectura de Sant Cugat, és una mostra de diferents treballs plàstics realitzats a partir de poemes d'autors que descriuen simbòlicament un arbre. La mestra de Taller Triangle, Dolors Serra, explica els detalls de l'exposició.

Dolors Serra

Bàsicament entrareu a un bosc amb arbres, però els elements més importants són els treballs dels alumnes que parteixen de poemes d'autors que alguna vegada han descrit arbres de manera simbòlica.


La inauguració de la mostra, que ha tingut lloc aquest dilluns a la Biblioteca del Mil·lenari, ha comptat amb la presència de la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha volgut agrair a l'escola i als professionals que hi treballen la tasca que realitzen any rere any. Solé ha destacat, a més, la qualitat i l'esforç que fan des del Taller Triangle.

Àngels Solé

Té un equip que treballa molt rigorosament i amb molta qualitat. Sovint no fem prou visible el reconeixement a aquesta tasca. L'exposició és magnífica perquè hi ha un professionals darrera.


Recordem que el Taller Triangle porta 20 anys treballant a la nostra ciutat. La mostra 'El bosc interior' podrà veure's fins a final de mes a la Biblioteca del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.