Vull gravar una pel·lícula: com fer-ho a Sant Cugat?

El servei 'Sant Cugat City of Film' assessora productores audiovisuals per on i com gravar a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge del curtmetratge 'Fila 7' / Foto: Ajuntament

Imatge del curtmetratge 'Fila 7' / Foto: Ajuntament

Sant Cugat s'ha convertit en un emplaçament atractiu per a directors de produccions audiovisuals. La riquesa arquitectònica del patrimoni històric i de les propietats privades, els espais públics i la proximitat amb la zona verda de Collserola fan del municipi un lloc amb un ampli ventall d'escenaris perfectes per a les productores. Per això, l'Ajuntament va tirar endavant el projecte 'Sant Cugat City of Film' on ofereixen assessorament i consells sobre com i on fer rodatges a la ciutat.

Sant Cugat és la tercera ciutat del país on més produccions audiovisuals es filmen, ja sigui per a una sèrie per a una plataforma de 'streaming', un programa de televisió o un curtmetratge de publicitat. Amb el servei d'assessorament, 'Sant Cugat City of Film' dona un cop de mà als possibles usuaris amb els permisos de rodatge que s'han de demanar, la normativa municipal respecte a on es pot i que es pot gravar en espais públics o bé, oferir totes les localitzacions disponibles del municipi.

CONSULTA AQUÍ EL WEB 'SANT CUGAT CITY OF FILM'



Algunes produccions destacades han estat 'Marlowe', protagonitzada per Liam Neeson; la producció de TV3 'Escanyapobres' i un capítol del popular programa 'Joc de Cartes'; i les sèries de Netflix 'El inocente', protagonitzada per Mario Casas i Aura Garrido, i d'Amazon Prime Video 'Sin Huellas'. A més, la vinculació de Sant Cugat amb el món audiovisual també està materialitzada amb el fet que la ciutat forma part de la Catalunya Film Comission.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.