El portal d'entitats serà una realitat després de l'estiu


  • Comparteix:

L'eina servirà per fomentar la presència a la xarxa del teixit associatiu

L'eina servirà per fomentar la presència a la xarxa del teixit associatiu

Potenciar la presència a la xarxa del teixit associatiu de la nostra ciutat i oferir una eina de comunicació entre les entitats. Aquests són els principals objectius del portal d'entitats que està promovent l'Ajuntament, i que començarà a funcionar previsiblement el mes de setembre, després d'una fase de proves.

L'Àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, en col·laboració amb la societat Sant Cugat Obert, està ultimant els preparatius per posar en marxa una nova eina per crear un espai 'on-line' de comunicació i informació de les entitats de la nostra ciutat. El 'portal de les entitats', que s'ha definit amb les aportacions d'algunes entitats locals que ja tenen experiència en el món digital, servirà per traslladar a Internet la riquesa del teixit associatiu de Sant Cugat. Els objectius de la iniciativa, els explica la regidora de Participació Ciutadana, Marta Subirà.

Marta Subirà

Els objectius són potenciar la presència a la xarxa del teixit associatiu, formar les entitats en l'ús de les noves tecnologies i oferir una eina perquè les entitats es relacionin i proporcionin informació als ciutadans.


El portal oferirà a les entitats plantilles bàsiques per crear les seves pròpies pàgines web i diversos serveis comuns, com un directori de totes les entitats de la ciutat, una secció de notícies i comunicats sobre les seves activitats i un banc de recursos, que inclouria la possibilitat d'intercanviar serveis.

Una de les eines més reclamades, i que el portal facilitarà, serà una agenda d'activitats centralitzada i actualitzada, accessible per a totes les entitats, i que evitarà que els actes que programen les diferents associacions se solapin, com passa sovint.

Abans que aquest portal sigui una realitat, però, encara s'ha de crear, de cara al mes de juny, un grup pilot d'entitats que vulguin provar la nova eina. L'entrada en funcionament definitiva del portal està prevista pel mes de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.