'Les tres germanes' de Txèkhov omple el Teatre Auditori de la mà de tres actors santcugatencs


  • Comparteix:

Emma Vilarasau, Laura Conejero i Ramon Madaula són tres dels protagonistes principals

Emma Vilarasau, Laura Conejero i Ramon Madaula són tres dels protagonistes principals

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest divendres per veure 'Les tres germanes', una de les obres més emblemàtiques del dramaturg Anton Txèkhov. El muntatge que ve de representar-se al Teatre Nacional compta amb la presència a escena de tres actors santcugatencs, Ramon Madaula, Laura Conejero i Emma Vilarasau.

En l'any del centenari de la seva mort, el Teatre Auditori ha presentat 'Les tres germanes' una de les obres més importants del dramaturg rus Anton Txèkhov. Sota direcció d'Ariel Garcia Valdés, el muntatge ens presenta els problemes existencials de tres germanes a la Rússia del segle XIX. De les tres actrius que representen a les tres germanes, dues són santcugatenques, Laura Conejero i Emma Vilarasau. Precisament Vilarasau ha explicat que el fet d'actuar a la nostra ciutat afegeix un plus de nervis.

Emma Vilarasau

Jo estic sempre molt més nerviosa aquí perquè coneixes molta gent i és com si veiessis les cares del públic


El muntatge s'allarga més de dues hores i puja a escena fins a quinze actors. D'entre ells destaca Ramon Madaula, santcugatenc també, que ha volgut destacar la bona acústica que ofereix la sala del Teatre Auditori.

Ramon Madaula

L'espai està bé, jo m'hi estic reconciliant perquè el trobava molt gran, i ara veig que té molt bona acústica


La programació al Teatre Auditori continua la setmana que ve amb el Concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat que presentarà bandes sonores de diferents compositors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.