Buhos i Mariona Escoda la fan grossa a la Festa Major de Valldoreix

Els concerts d'aquest dissabte a la nit han estat un dels plats forts de la gresca de la vila


  • Comparteix:

La jornada de dissabte de la Festa Major de Valldoreix ha acabat amb una festassa. Ha estat de la mà de Mariona Escoda i Buhos, que han omplert de gresca l'aparcament del CAP, un nou emplaçament pensat per acollir més aforament amb més seguretat i que ha aplegat centenars de persones. La de Valls, guanyadora de la primera edició d''Eufòria', ha presentat davant d'un públic entregat el seu segon disc d'estudi, 'D'una altra manera'. Buhos, per la seva banda, ha tancat la nit amb un concert en un emplaçament, Valldoreix, que juntament amb Sant Cugat s'ha convertit en un espai 'fetiche' pel fet d'haver-hi actuat en moltes ocasions.

Cugat Mèdia ha parlat amb Mariona Escoda i amb el cantant de Buhos, Guillem Solé. Escoda ha celebrat la recepció que està tenint la gira del seu disc: "La gent l'ha rebut amb molt de 'carinyo' i viuen les cançons i les canten". Tot plegat s'ha materialitzat amb un concert amb "molt de pop" que ha recollit cançons no només del nou treball, sinó també del primer, abans de concursar a 'Eufòria', i alguns temes que va interpretar al programa de TV3.

Per la seva banda, Solé ha deixat clar que per a Buhos, "cada concert és com la final de la Champions". "Ens devem a la gent", ha dit el vocalista.

Sobre la fama, a Escoda li va arribar de manera pràcticament sobtada, després de guanyar 'Eufòria'. "No s'arriba a gestionar mai", ha admès, tot i que ha posat en valor que "la gent sempre ha sigut molt respectuosa". Des de Buhos, Guillem Solé ha recordat que durant moltes anys no els feien "ni puto cas". Ara, tenen un públic fidel, que se sap totes les seves cançons i que omple totes les places per on passen: "Només podem estar agraïts".




Mariona Escoda

És un concert amb totes les cançons del segon disc, altres del primer i d''Eufòria'. És un concert molt pop.

Guillem Solé

A Sant Cugat i Valldoreix no sé quants cops hem tocat. Només podem estar agraïts. Són concerts molt familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.