Valldoreix escalfa motors per celebrar un Sant Jordi 'maratonià'


  • Comparteix:

Les entitats de Valldoreix han col·laborat amb l'EMD per organitzar una programació molt atapeïda

Les entitats de Valldoreix han col·laborat amb l'EMD per organitzar una programació molt atapeïda

Valldoreix dóna avui el tret de sortida als actes de celebració de la diada de Sant Jordi amb la presentació del llibre 'La memoria muda', del valldoreixenc Miguel Sen. El plat fort, però, arribarà el mateix dia 23 amb conferències i xerrades entorn al paper de la llengua catalana, en una programació que aplegarà moltes iniciatives d'entitats de Valldoreix

Valldoreix celebrarà la diada de Sant Jordi amb un gran ventall d'activitats que han preparat les associacions i entitats valldoreixenques amb l'ajuda d'una gran participació ciutadana. El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, ha explicat que dissabte celebraran un Sant Jordi 'maratonià'.

Josep Casadellà

El Sant Jordi l'hem fet amb participació ciutadana. Tothom que ha volgut hi ha pogut dir la seva. Les entitats s'hi han bolcat i serà un Sant Jordi maratonià.


Durant el matí de dissabte, els valldoreixencs podran gaudir d'un homenatge al filòleg Joan Coromines, una taula rodona sobre l'ús del català i un concert a càrrec de la Coral Esclat de Germanor al Casal d'Avis de Valldoreix.

A la tarda, la festa continuarà i tothom que vulgui podrà assistir a una representació dramatitzada sobre el Quixot amb variacions d'Strauss, a un recital de poesia a càrrec del grup Pentagrama, així com a una conferència sota el títol de 'Lectura Productiva'.

La jornada acabarà amb un concert de la Coral l'Harmonia de Valldoreix, on hi haurà una urna per fer donatius pels afectats del tsunami del sud-est asiàtic, i la projecció de la pel·lícula 'Shakespeare in love', al Centre d'Estudis Valldaurex.

Tot i que el plat fort serà dissabte, aquesta nit es dona el tret de sortida amb la presentació del llibre 'La memoria muda', del valldoreixenc Miguel Sen. Una novel·la dura que, segons Josep Casadellà, tindrà un gran èxit editorial, no només per la història que explica sinó també per com està escrita.

Josep Casadellà

És una novel·la dura que té a veure amb la història del segle XX i sobretot la història de les dones. Està ambientada en els fets de Casas Viejas. És digne de llegir perquè està ben escrit i serà un èxit editorial contundent.


Recordem que totes les activitats organitzades per l'EMD de Valldoreix amb la col·laboració de les associacions i entitats del territori es realitzaran durant el matí al Casal d'Avis i a la tarda a la Nau de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.