El Petits Camaleons tanca una edició que supera la imaginació

Més de 8.000 persones han gaudit de la música en directe durant el cap de setmana


  • Comparteix:

Més de 8.000 persones han viscut el festival Petits Camaleons, sumant actuacions i activitats a l'entorn del Teatre-Auditori i les propostes a peu de carrer de divendres. Uns números que el situen com un dels puntals en el panorama musical del país i que ha superat les expectatives de l'organització, que va crear la iniciativa fa 12 anys. 'Al final ha superat la meva imaginació', ha admès el director de la iniciativa, Albert Puig, emocionat després d'una edició que ha anat rodada i que ha fet passar pels nou escenaris artistes com Joan Dausà, Lildami, Triquell, Suu, Xiula, Macaco i Doctor Prats, entre d'altres.

Per als artistes, aquests no són concerts normals. "Són els concerts més difícils perquè els infants són els més exigents", reflexiona Joan Dausà. I en la mateixa línia es pronuncia Triquell, tot i que ell ho viu més relaxat: "Els infants són la gent més sincera i, si venen, és perquè volen venir i ho viuen". Des de Xiula, celebren que l'aposta perquè totes les famílies s'hi sentin acollides. Un dels integrants d'aquest grup, Jan Garrido, celebra com tots els grups "de diferents disciplines" es troben al mateix nivell: "No hi ha grans i petits i és molt 'xulu'".

Preguntat pel futur del Petits Camaleons i sobre com pot créixer, Albert Puig mira més enllà de l'entorn del Teatre-Auditori. "El creixement passa per portar més propostes a la ciutat", ha explicat, a l'hora que ha deixat la porta oberta a buscar fórmules perquè la inicativa se celebri durant dos caps de setmana.

El que està fora de dubte és que Sant Cugat seguirà sent la ciutat que acull el Petits Camaleons. ""Si dius Petits Camaleons dius moltes coses i també dius Sant Cugat", ha dit la regidora de Cultura, Núria Escamilla, que ja pensa en la propera edició.






Albert Puig

M'imaginava que això podia ser així, però al final ha superat la meva imaginació. Ens hem de plantejar créixer a la ciutat. Val la pena fer activitats a la ciutat.

Núria Escamilla

Els 15 anys estan a tocar. Si dius Petits Camaleons dius moltes coses i també dius Sant Cugat. Forma part de la marca.

Dausà, Xiula i Triquell

Són els concerts més difícils perquè els infants són els més exigents. / Que ens puguem apropar grups de diferents disciplines és molt xulu. / Els infants són la gent més sincera i, si venen, és perquè volen venir i ho viuen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.